Špagety carbonara po zálesácku
Dneska se podíváme na recept od kluků z Survival Team Skulls a dáme si špagety carbonára.
V nádobě uvařte vodu,přidejte sůl uvařte testoviny.Nádobu sundejte z ohně o trochu dřív a nechte těstoviny dojít
Česnek trochu zmáčkněte plochou stranou nože, aby se uvolnily silice.Hoďte na pánev kostičky slaniny i stroužek česneku.Míchejte, až je slanina zlatá a křupavá. Česnek už potřebovat nebudem, takže ho vyhoďte.
Jakmile těstoviny dosáhnou správné konzistence, pomocí kleští je vyjměte a přihoďte na pánev. Vůbec nevadí, že na nich je voda.Pánev odstavte z ohně.
Vejce v misce zašlehejte se sýrem a přidejte k testovinám v pánvi.Kleštěmi promíchejte tak, aby se co nejíp obalily vaječnou směsí, ta se díky teplu sálajícímu z těstovin zpevní, ale nezačne se srážet. Přidejte pár lžic vody, v níž se vařily těstoviny, ale jen tolik, aby byla omáčka hedvábná
Přendejte špagety na talíř.Opepřete a je-li třeba osolte podle chuti